Mindfulness workshop

Leer meer over mindfulness met een mindfulness workshop. Een waardevolle invulling van een heidag, corporate retreat of strategiesessie

mindfulness workshop utrecht amsterdam

  • Van 30 minuten tot een volledige dag

  • Verzorgd door een ervaren mindfulnessleraar

  • In het Nederlands of Engels

  • Volledig afgestemd op het publiek en/of een specifiek thema

  • Kosten vanaf € 295

Wil je graag overleggen?
Neem nu contact op met Mindful Mornings

Soms is het een goed idee om alles even los te laten.

Bij activiteiten die waarde toevoegen aan het bedrijf op de langere termijn bijvoorbeeld. Een goede brainstorm over een potentiële opdracht is vaak goud waard.

Of wat te denken van die bijeenkomsten waarin de bedrijfsstrategie voor de komende jaren wordt bepaald.

Het is echter niet altijd eenvoudig om de optimale voorwaarden voor zulke creativiteit te scheppen. De urgentie van het huidige werk blijft regelmatig de kop opsteken, en dat belemmert de creativiteit. Je zou eigenlijk een manier moeten hebben om je hoofd even leeg te maken, maar hoe?

mindfulness meditatie workshop utrecht amsterdam

Mindfulness meditatie kan hier een probaat middel zijn. Omdat je een gelijkmoedige positie inneemt ten opzichte van alles dat zich op dit moment aan je voordoet, kun je de waan van de dag (hoe belangrijk die ook mag zijn) op een wat grotere afstand plaatsen. Daardoor ontstaat meer ruimte voor het onbelemmerde associëren dat leidt tot de meest creatieve innovatie.

Een Mindfulness Workshop hoeft niet lang te duren. Met een kwartier tot twintig minuten kun je een flink stuk “ballast” kwijtraken. Mindful Mornings zorgt voor alle operationele details, zodat jij, jouw team of het hele bedrijf alleen maar hoeft aan te schuiven.

Wil je graag even overleggen?
Neem nu contact op met Mindful Mornings